Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_Sql has a deprecated constructor in /www/doc/www.k-gallery.cz/home/phplib/db_mysql.inc on line 12
NATOLISKÝ OBČASNÍK

NATOLISKÝ OBČASNÍK

hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse

Oskarový večer - FOTKY!!

a ještě delší noc
25.6.2005  - Tenhle večer byl jeden z nejzajímavějších v celém roce. Respektive, ono už to začalo koncem května při vyplňování dotazníku a nominaci pro jednotlivé - a někdy i překvapivé - kategorie. O tři týdny později byli oznámeni oficiální kandidáti a probíhalo hlasování, no a tenhle večer byl jako stvořený pro vyhlášení. Dočkali jsme se ovšem řady překvapení - filmů, reklamních spotů, představení, zpěvu a tance, ale taky spousty emocí.

Z tím vším stála poměrně nesourodá skupina - Karel, Gorica, Pietro, Tim (?) a Fadi, k nimž se postupně přidali ještě Ahmed z Bosny a Sofia z řecka. Podařilo se jim zajistit sponzory (anebo to bylo v souvislosti s polským dnem?) na pivo, takže horký večer byl i v malém prostoru bývalých stájí (normálně je to dimenzované na cca 60-80 lidí, ale nás tam bylo alespoň 150 (všichni studenti, asistenti, část technického personálu ale taky hosté - rodiče, přátelé a tak..). Pozn - piva prý bylo 750 lahví, ale do tří hodin ráno padly všechny...

První nominace a vyhlášení proběhly normálně, ale při sledování spotů a "filmečků" jsme začínali tušit, že jde o něco mimořádného. Natolinská televize s moderátory Dragem (Dragomir z Bulharska) a Cathalem (Irsko) přinášela šokující zpravodajství z dění v Natolinu. Zejména šokující odhalení průniku mafiánské teroristické buňky do rektorátu a ukradení verze programu TurnITin na odhalování plagiátů a podvrhů naprosto nemělo chybu. BBC i CNN by záviděly tu akci!

Wojtek předvedl, že není jen výborným studentem, němčinářem, politikem, ale taky vynikajícím pozorovatelem a imitátorem lidí okolo. Jeho představení s Danielem - alias profesorem Geremkem bylo opravdu zlatým hřebem večera.

Naše divadelní skupina oživila pro tento večer "Best of Ernest" tedy nejlepší kousky z "Jak je důležité míti Filipa" a trochu jsme jej inovovali - Lady Bracknell měla trochu potíže s alkoholem, Miss Prism a její bezdomovecká minulost a náklonnost k pivu zapříčinila ztrátu Filipa-Ernesta a vše nakonec skončilo všeobecným smířením - Algernon z prvního jednání dělal společnost oběma Lady Bracknell, Cecily a Gwendolyn se také našly a vůbec se to všechno poněkud překvapivě spárovalo :-)
Představení se vyvedlo, ale myslím, že nejvíc legrace jsme si užili na zkouškách :-)))))

Nejvíc emocí si po právu odnesly naše paní uklázečky, které se o nás staraly celý rok, uklízely naše pokoje a vlastně znaly každého nejlíp. Pokaždé měly ty nejčerstvější informace a vždycky nás vítaly s úsměvem, ačkoliv pro některé byla jejich polština nepřekonatelnou bariérou :-). Takže když vyhrály ocenění "nejlepšího ne-studenta", tak ty, které se tam sešly, plakaly jak želvy a spousta studentů-studentek s nimi... no a pak už to jelo - emoce u písničky Andrease - "We are Natolinians" a pak celá posádka, která se starala o večer. Bouřlivé ovace!!!

Večer a vyhlašování vítězů trvaly až do půl druhé ráno, ale pak se stejně nikomu nechtělo jít spátj. Rodiče a přátele, kteří už chtěli spát jsme pustili do postelí a my jsme se rozmístili do přátelských diskusních kroužků na louce za knihovnou. Většina lidí vydržela až do rozednění-rána a pro tancechtivé bylo otevřeno travnaté pódium se světly a dobrou muzikou.

Skvělý zážitek. Děkuji za skvělé lidi, místo, okolnosti a vůbec.
Natolin is the Best, Joder! (řečeno slovy Pilar, naší ženy Natolinu roku 2005) :-) (Joder je ve španělštině ekvivalent českého peprného označení vyprazdňování se)

Aabel brothers v akci
Aabel brothers v akci
Wojtek vyhrává cenu evropského lídra
Wojtek vyhrává cenu evropského lídra
Ernest 1.jednání
Ernest 1.jednání
Ernest 2.jednání
Ernest 2.jednání
Ernest 3.jednání
Ernest 3.jednání
Wojtek jako Fadi a prof. Geremek (Daniele)
Wojtek jako Fadi a prof. Geremek (Daniele)
Jovan (Wojtek) a Dani-Geremek
Jovan (Wojtek) a Dani-Geremek
kankán podruhé
kankán podruhé
Aabel brothers podruhé We are Natolinians
Aabel brothers podruhé We are Natolinians
We are Natolinians - Yes we are!!!
We are Natolinians - Yes we are!!!
Carlo a Ane jako Don Gio a Zerlina
Carlo a Ane jako Don Gio a Zerlina
Balkan Girls a Eurovision song
Balkan Girls a Eurovision song
muž roku - Mathieu
muž roku - Mathieu

Ohlasy a vzkazy k článku ( Počet příspěvků: 0 )
Článek zobrazen: 3806 x

11.6.2005  Dobojováno - po poslední zkoušce
20.6.2005  Tvoříme ročenku - FOTKY!! - Zase práce jako na kostele
23.6.2005  Polský den - FOTKY!! - Oslava slunovratu
25.6.2005  Oskarový večer - FOTKY!! - a ještě delší noc
27.6.2005  Slavnostní zakončení - FOTKY!!! - Zahradní párty a loučení
22.7.2005  Příprava na Bosnu - Filmy, diskuse a party - Halloween
22.7.2005  Autobusová odysea - Bosna a Hercegovina I - Cesta přes Budapešť
27.7.2005  Bosna a Hercegovina II - Do Sarajeva
hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse    © Katka Šebková 2004