Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_Sql has a deprecated constructor in /www/doc/www.k-gallery.cz/home/phplib/db_mysql.inc on line 12
NATOLISKÝ OBČASNÍK

NATOLISKÝ OBČASNÍK

hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse

Dobojováno

po poslední zkoušce
11.6.2005  - Tak mohu dnes slavnostně a radostně ohlásit, že jsem prošla poslední zkouškou. Výsledky ovšem neznám, ty se dozvíme všechny najednou až 25.6., takový je tu systém. :-(

Dokonce i počasí se trochu umoudřilo, posledních skoro 14 dní neustále pršelo a bylo chladno, žádné vedro jako na konci května. A dneska konečně zase vykouklo sluníčko. (ale to až po zkoušce)

Od poslední zkoušky - od geopolitiky uběhly 3 další (zkoušky i týdny) - z "vládnutí", ale to byla esej, a snad v pohodě, pak následovala zkouška, která se podle předchozích let jevila jako relativně snadná a opak byl pravdou, alespoň pro mě. To byla, kromě práva v 1. semestru asi nejtěžší zkouška, kterou jsem tu dělala, ale výsledek stále neznám, nicméně doufám, že se to podařilo. No a dneska poslední, zkouška z institution building - asi tvorba administrativy a řídících struktur, která se mi zatím asi líbila nejvíc.
Doufám, že výsledky budou odrážet mé vlastní pocity....

A tady přidávám pár obrázků, jak to vypadá při zkoušce v Natolinu - fotky jsou před zkouškou a při zkoušce - fotila jsem to až po té, co jsem úspěšně dopsala geopolitiku a než jsem se přidala ke skupině dřívedopsavších studentů, kteří čekali na opozdilce venku.

A co dál?
Zkoušky už nemám, ale teď pilně tvořím kolekci reprezentativních fotografií z celého roku, které budou součástí naší "kroniky" yearbook, která vyjde 24.června, takže pro samou práci nemám na velkou zábavu čas. Ale zítra se chystám na den do národního parku Bialowieža, kde jsou slavní polští zubři. Tak snad vyjde počasí. S fotkami se přihlásím zase po víkendu.

A co ještě dál? Zbývá přesně 14 dní - pro polovinu lidí už jsou to skoro prázdniny, tak se postupně rozjíždějí buď domů anebo za krásami Polska, ale velké oslavy nás čekají - budou nepřetržitě od 21.6. až do 26.6. - od oslavy nástupu léta po závěrečný velký mejdan. a 28.6. už budu v Praze.

nervozita před zkouškou
nervozita před zkouškou
v plné práci
v plné práci
totální nasazení
totální nasazení

Ohlasy a vzkazy k článku ( Počet příspěvků: 0 )
Článek zobrazen: 3071 x

24.5.2005  Další týden - po právu a před geopolitikou - letní počasí a geopolitika
25.5.2005  Polské zdravotnictví - Popis malé anabáze za zlepšením zdravotního stavu
28.5.2005  Kultura na jaře - Chopinovo rodiště, Carmina Burana a Aida
11.6.2005  Dobojováno - po poslední zkoušce
20.6.2005  Tvoříme ročenku - FOTKY!! - Zase práce jako na kostele
23.6.2005  Polský den - FOTKY!! - Oslava slunovratu
25.6.2005  Oskarový večer - FOTKY!! - a ještě delší noc
27.6.2005  Slavnostní zakončení - FOTKY!!! - Zahradní párty a loučení
hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse    © Katka Šebková 2004