Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_Sql has a deprecated constructor in /www/doc/www.k-gallery.cz/home/phplib/db_mysql.inc on line 12
NATOLISKÝ OBČASNÍK

NATOLISKÝ OBČASNÍK

hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse

Zkouškové období začalo...

konec semestru
30.11.2004  - Tak legrace skončila.
Když jsme měli koncem září zahřívací zkoušku, říkali jsme si, že to bude OK, ale to jsme ještě nevěděli, co nás všechno v "semestru", který trval necelé 2 měsíce, bude čekat.
Kromě toho, že jsme měli školu 6 dní v týdnu od rána do večera, tak jsme také museli udělat nějakoku práci písemně. Tak tedy do včerejška včetně jsem odevzdala celkem 3 eseje samostané (1 francouzsky a 2 anglicky) a jednu kolektivní, anglicky. Všechny na témata relativně vzdálená mému naturelu a předchozimu studiu.
Největší boje byly asi s ekonomikou a vysvětlováním automatických stabilizátorů pro ozřejmení Paktu růstu a stability nebo jak se to vlastně česky jmenuje (Stability and Growth Pact v originále), to jsem nad blbými 500 slovy seděla dvě noci do 4h ráno.
Podobné to bylo s esejí na téma transformace a integrace. I když jsem tentokrát tématu rozuměla, měla jsem na to málo času a odevzdávala jsem v 17,01, když termín byl do 17,00... ale prošlo mi to. Ještě, že je možné poslat elaborát elektronicky, ale zároveň je třeba provést tisk a ten také donést v brzké době - tolerance je asi 15 minut.

No ale teď ke zkouškám. Máme jich jenom sedm, pokud počítám i tu zářijovou. Zítra začínáme politikami EU, v sobotu odpoledne píšeme transformaci a integraci, další tři dny a čeká na nás historie. Aby se nám žíly a mozkové závity náhodou nezkrátily, tak nás čeká velká zkouška z ekonomiky, filozofie - Evropská civilizace a zlatý hřeb nakonec je 21.12. zkouška z evropského práva. A to bude prozatím konec, sníme vánoční večeři a rozjedeme se na zasloužené vánoční prázdniny.
Ale do té doby vás ještě určitě budu informovat, jak se tu máme.

Sníh už zase slezl, tak teď panuje nepříjemné podzimní-listopadové mlho-smogové období.

PS - Zkoušky byly velmi náročné, ale konečný výsledek pro mě nebyl zase až tak špatný - výsledky byly oznámeny 25.ledna a neudělala jsem dvě zkoušky. Jednu totálně a jednu - mám o půl bodu pod hranicí, takže musím čekat na to, jeslti se mi podaří zvýšit průměr ze všech zkoušek nad 13, abych mohla výsledek o půl bodu nižší kompenzovat a nemusela tak dělat zkoušku.

Ohlasy a vzkazy k článku ( Počet příspěvků: 0 )
Článek zobrazen: 3145 x

10.11.2004  Adrenalinové sporty - možnosti a hlavně o bruslení
12.11.2004  Zahájení akademického roku - ze 3.11.2004
22.11.2004  Sníh - Přišla zima nenadále
30.11.2004  Zkouškové období začalo... - konec semestru
30.12.2004  Konec semestru - po dlouhé době
20.1.2005  Zase zpět - trénujeme vládnutí - začátek ledna a pomalý rozjezd
5.2.2005  Jak zabít Madame Butterfly - opera ve Varšavě
13.2.2005  Večírek plný talentů - divadlo v polštině
hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse    © Katka Šebková 2004