Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_Sql has a deprecated constructor in /www/doc/www.k-gallery.cz/home/phplib/db_mysql.inc on line 12
NATOLISKÝ OBČASNÍK

NATOLISKÝ OBČASNÍK

hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse

Zima končí - jaro začíná

Telegrafické shrnutí posledních týdnů
15.3.2005  - Od konce ledna jsme byli uzavřeni pod ledovým a sněhovým příkrovem. Nejvíc sněhu napadlo začátkem března, kdy jsme měli tak půl metru sněhu. To je dneska minulostí, náš park se za poslední 2 dny rychle zbavoval sněhu, dokonce na nás vykouklo i sluníčko, ale pak se to střídalo s dešťovými přeháňkami. Ve vzduchu je cítit jaro. Vědí to i zvířata a ptáci a tak zpívají jako o život. Vědí to i lidé, a tak se snaží být veselejšími a družnějšími. Tím pádem se množství párů v našem společenství rozrostlo. V současné době se pomalu blížíme počtu 12 dvojic, což by znamenalo 20% natolinských obyvatelů. A to ještě neudeřilo to pořádné jaro....

První jarní párty-vlaštovka byly oslavy sv. Valentýna, které ale žádnou změnu na poli natolinských dvojic nepřinesly. Změny nastaly až po cestě našich kolegů do Brugg a Bruselu, kdy to u nás vypadalo částečně jako po vymření, protože půlka campusu byla pryč. I nám i jim bylo trochu smutno, a tak jsme na oslavu shledání uspořádali další party. Dozvěděli jsme se, že v kolegové z "hlavního" kampusu jsou veskrze sympatičtí, ale že to není jako Natolin. My jsme totiž jedna velká rodina pospolítá :-)

V Bruggách proběhla také sportovní událost roku - už osmé utkání mezi kampusy. Ačkoliv naši kluci opravdu poctivě trénovali v parku - zelené plochy tu máme docela hodně, ale na fotbalové hřiště to nestačí - buď jsou terénní (krtčí) nerovnosti, stromy anebo v případě pěstěného trávníku sloupy na vlajky a reflektory. Zkrátka ztížené přípravné podmínky. Nicméně naši hoši bojovali jako lvi a i když prohráli - 1:7, tak pro nás jsou stejně hrdinové.

Práce přibývá a času ubývá. I když kalendář praví, že se den prodlužuje, tak nám to nestačí. Moje specializace se vyznačuje tím, že na každý předmět je potřeba udělat v lepším případě prezentaci, v horším případě napsat esej a v nejhorším případě obojí. A takových předmětů máme víc. Já osobně potřebuji do velikonoc napsat 3 eseje (jednu jsem dnes slavnostně odevzdala - 3000 slov na téma Debata o Evropské ústavě v čR a její analýza pomocí teorií mezinárodních vztahů). Další témata jsou podobně náročná. A kdyby náhodou někdo již všechny eseje udělal, tak se může bavit sháněním literatury a kontaktů pro magisterskou práci a kdyby ani to nestačilo, tak je možné se bavit přípravou na negociační hry - trénink vládnutí.

Kdybyste někdo byl v Bruselu, tak 11.4. pozor, budeme jednat v sídle Evropské rady v Justus Lipsius. Pozor na defenestrace :-)

koncem ledna
koncem ledna
začátek března
začátek března
pracovní skupina Mikolaj, Sine a Ricardo
pracovní skupina Mikolaj, Sine a Ricardo
námraza v lednu
námraza v lednu
fotbalový trénink
fotbalový trénink

Ohlasy a vzkazy k článku ( Počet příspěvků: 0 )
Článek zobrazen: 2979 x

20.2.2005  Zimní sporty - Bruslení, lyžování, žonglování a fotbal
26.2.2005  Středoevropský bál a večeře - Natolin zase v gala
15.3.2005  Zima končí - jaro začíná - Telegrafické shrnutí posledních týdnů
22.3.2005  Veselé velikonoce - malá pauza
1.4.2005  Přehled zpráv - začátek dubna - povelikonoční novinky - do 3.4.2005
10.4.2005  Natolin Theatre Group presents I - zkoušíme
11.4.2005  Natolin Theatre Group presents II - vlastní představení - DLOUHÉ
hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse    © Katka Šebková 2004