Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_Sql has a deprecated constructor in /www/doc/www.k-gallery.cz/home/phplib/db_mysql.inc on line 12
NATOLISKÝ OBČASNÍK

NATOLISKÝ OBČASNÍK

hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse

Dozvuky II - pravidelně aktualizováno - poslední aktualizace 16.2.06

perličky a zajímavosti
29.7.2005  - Na této stránce bude postupně doplňovány změny v naší "natolinské rodině".

červen 2005
Někteří kolegové nastoupili do práce už během školního roku - ale to byli většinou Poláci. Nicméně, pracovat a souběžně psát diplomku, případně dělat zkoušky nebylo určitě nic moc -
Sylwia Jedynska a Michal mají můj obdiv!

Kasia se přestěhovala z Poznaně do Varšavy a nastoupila do práce 27. června (tedy hned po Oficiálním zakončení...) - taky obdivně smekám

Mise do Běloruska proběhla úspěšně - hurá naší Běloruské iniciativě!

červenec 2005
1.7. se stalo spousta věcí - Emma a Klára začaly pracovat v Bruselu a v Rumunsku se narodil Natolin Boy - Matei ... Hurá pro Laurentiu, šťastného otce, skvělého právníka a soudce (a úspěšného absolventa Natolinu).

komunita Natoliňanů v Bruselu se rozrostla a kromě navrátivších se Belgičanů v Bruselu najdeme Alexandra z Francie, Simona ze Švýcarska, Kláru a Emmu z Polska, jejich řady od srpna/září/října rozšíří dalších 20-30 lidí.

Constance se zasnoubila, tč. v Londýně.

proběhly "regionální srazy" v Itálii - řím a at Lucios, v Makedonii - Bitola, na Slovensku a pak párty ve Varšavě a v Bruselu.

srpen 2005
v pondělí 1.8. přišel DIPLOM - JSEM absolvent College of Europe
Olivier na palubě havarovaného letadla do Toronta? - asi mystifikace...
Sraz v řecku u Sofie pro Balkan girls a jejich souputníky
Zdá se, že bude další natolinské miminko... (bohužel ne moje). Protagonisty nemůžu prozradit, to až za 5 měsíců.

konec srpna přinesl menší nepříjemnost pro lidi, kteří se museli vrátit na zkoušky do Natolinu - většinou za to mohl nízký průměr a nemožnost kompenzace nízké známky. Nevíme, jak zatím dopadli, ale držíme palce (celkem jich bylo asi 8?)

září 2005
Spousta lidí začala pracovat - Martina v Bratislavě, Patrizia taky, Lucio v římě, Laurent a Sebastian v Dublinu. Pár lidí ještě hledá práci, tak ať se jim to povede!
Alexandra bude pracovat v Lucemburku!
Do Bruselu se sjíždějí další Natoliňané - ke 20.9. jich je už více než 20. Na začátek října Filip z Belgie plánuje návštěvu afrického muzea s průvodcem, myslím, že to bude super a škoda, že tam zrovna nemůžu být. Ráda bych!
Podle ohlasů to super bylo

říjen 2005
no a celkem se v Bruselu objevilo asi 50 lidí - na stáže anebo na práci. Máme 2 novináře, pár lidí v marketingu, ale většina je na stáži Evropské komise. Povedlo se mi sehnat čerstvé informace, neboť jsem byla pracovně v Bruselu a potkala jsem se s kamarádkou. Všechno jsme probraly. Máme několik dalších párů a taky svatbu - Rumusko - Španělskou. Překvapení!

konec 2005 až do února 2006
a máme tu další svatbu - naši čerství novomanželé jsou ti naši v očekávání - tak už je to veřejné, miminko se narodí v únoru našemu šťastnému Dánsko-Rakouskému páru. A zatím žádné další oficiálně potvrzené (autoritami) nejsou. Ale párů máme zase víc. Před Vánoci skončily stáže, takže spousta lidí zase odjela a sestava se poněkud obměnila. Uvidíme, kolik svazků bude trvalých. Ale zatím žádné zprávy o rozchodech ke mně nedorazily.

Ohlasy a vzkazy k článku ( Počet příspěvků: 0 )
Článek zobrazen: 5004 x

28.7.2005  Bosna a Herzegovina VII + FOTKY - Krok zpátky - Banja Luka
28.7.2005  Bosna a Herzegovina VIII + FOTKY - Cesta zpátky
29.7.2005  Dozvuky - Malá a rychlá bilance
hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse    © Katka Šebková 2004