Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_Sql has a deprecated constructor in /www/doc/www.k-gallery.cz/home/phplib/db_mysql.inc on line 12
NATOLISKÝ OBČASNÍK

NATOLISKÝ OBČASNÍK

hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse

Zkouškové období - první týden

pro "odpadlíky z prvního semestru"
17.5.2005  - Dneska to bude krátké, učím se totiž na opravnou zkoušku z práva. Kolegové "neodpadlíci" nám to nedělají zrovna jednoduché, neboť na tenhle týden naplánovali spoustu zajímavých akcí, které by jinak měly přednost před učením.
Tak třeba - máme tu na 3 dny mladé nadějné Bělorusy a Bělorusky, kteří se učí, jak zlepšit situaci (nebo se o to alespoň pokusit) v Bělorusku. V rámci tohoto setkání byla v neděli Schuman Parade (organizovaná Schuman Foundation v Polsku, které jsme se taky účastnili) - fotky ale budou až po zkoušce z práva.
Pak včera následoval francouzský den s programem - měli jsme "stávku" - protože to byl francouzský den. Mezi našimi rezidencemi a kantýnou jsme měli demonstraci, i transparenty nám kolegové z Francie připravili. Protože kantýna "stávkovala" taky, tak se nevečeřelo uvnitř, ale přesunuli jsme se na zahradní párty do stanů - zahradní večeře. Počasí se naštěstí vydařilo, takže jsme mohli jíst venku a to bylo moc fajn až na neustálé útoky komárů, kteří jsou tady 2x větší než jejich kolegové z čech.
Nakonec jsme se přesunuli do baru, kde nás čekalo kabaretní představení s francouzskou poezií, písněmi, tancem a nakonec okořeněné skvělým kankánem.
Fotky budou příště.... (nejdřív v pátek)

Držte palce na právo, pátek ráno se blíží... Nicméně, moje situace je také lepší, takže šance na "výhru" jsou docela dobré.

PS - pátek dopadl dobře. Zkouška mě bavila (první zkouška tady) - kolegové odvedli dobrou práci, já ale taky! Tak teď jsem zvědavá na výsledek - ten bude až se všemi ostatními 25.června, tak držte palce.

Ohlasy a vzkazy k článku ( Počet příspěvků: 0 )
Článek zobrazen: 2842 x

25.4.2005  Týden 18-24.4. - Opravdové jaro
25.4.2005  Zase ta televize - Jak se (málem) stát televizní hvězdou
12.5.2005  Diplomka - opus magnum odevzdán
17.5.2005  Zkouškové období - první týden - pro "odpadlíky z prvního semestru"
24.5.2005  Další týden - po právu a před geopolitikou - letní počasí a geopolitika
25.5.2005  Polské zdravotnictví - Popis malé anabáze za zlepšením zdravotního stavu
28.5.2005  Kultura na jaře - Chopinovo rodiště, Carmina Burana a Aida
11.6.2005  Dobojováno - po poslední zkoušce
hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse    © Katka Šebková 2004