Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_Sql has a deprecated constructor in /www/doc/www.k-gallery.cz/home/phplib/db_mysql.inc on line 12
NATOLISKÝ OBČASNÍK

NATOLISKÝ OBČASNÍK

hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse

Masopust a Karneval

v německé režii
13.2.2005  - Další neuvěřitelný večírek nás čekal hned 7.února. V Německu je to Rosenmontag a je to vyvrcholení karnevalové sezóny. Naši němečtí a švýcarští kolegové společně připravili program - skok přes oheň na odehnání zlých duchů, abychom se mohli veselit, průvod masek v rezidenci Retinger a také vystoupení pánského tanečního souboru.
Bonus navíc byl "striptýz" v podání našich skvělých pánů Laurenta (Lucembursko) a Ricarda (Portugalsko) - reakce na předchozí a stále se opakující striptýzové vystoupení kolegů z Itálie a Belgie, která kvalitou pokulhávají.

Co se masek týče, tak jsme zahlédli i některé hostující profesory. Dvě hlavní skupiny tvořily naše dámy uklízečky (samozřejmě v podání pánů) a pak velká skupina pirátů-pirátek. Našlo se i pár cikánek a princezen a harémových tanečnic. Jednotlivé a netuctové masky byly Arab-Arafat, kosmonaut, Pipi Dlouhá punčocha, Japonka, Duch Svatý-anděl, plavkyně, zdravotní sestra, skvělé balkánské servírky, vězeň ze zlaté klece, dva mniši, kočka v dokonale padnoucí srsti, římský senátor, anglická královna a další. Malé pozdvižení způsobila i moje maska - Socha Svobody.

Ale teď k průběhu večera - já jsem ten den teprve do Natolinu přijela z Prahy. Přijela jsem v 9h večer a ve 21:11, tj. 11 minut po mém příjezu na kampus začal průvod. Popadla jsem tedy foťák a šla jsem alespoň fotit. Pak se skákalo přes oheň - to se odehrávalo venku, v -12C. A pak už jsme se přesunuli do baru, kde ve 23:21 nastalo radostí nabité taneční vystoupení a la Moulin Rouge v podání pánského souboru - jedním slovem=skvělé. A pak ad-hoc (překvapení) striptýz v podání Laurenta a Ricarda. Večer byl korunován vyhlášením nejlepších masek - vyhrála Pipi Dlouhá punčocha a naše Anglická královna v podání Angličana Daniela. No a pak už se jen tančilo a tančilo.

Chtěla jsem se jít převléknout do masky hned po příjezdu, ale fotograf-reportér ve mně zvítězil, tak jsem šla fotit (a taky bych na to rozmýšení měla jen necelých 10 minut). Po ohni jsem se běžela převlíknout, ale pořád jsem nevěděla do čeho (z Prahy jsem si přivezla nějaké oblečení a přemýšlela jsem o variaci na Modrou Hrůzu anebo něco stříbrného). Popadla jsem teda stříbrné šaty a protože vlastním alobal, tak jsem se rozhodla udělat ze sebe stříbnou postavu od vlasů po paty. Stříbrný make-up nahradily oční stíny a barva vlasů se dohnala také pomocí alobalu - pomohla kamarádka Selma a vytvořily jsme zdařilou kreaci Sochy svobody. Místo pochodně jsem měla deštník, obalený v alobalu. Původně jsem nemyslela, že bych z deštníku udělala pochodeň - chtěla jsem paraplíčko... jenže.... před vánoci jsem ztratila svůj oblíbený deštník v parku při focení sněhu. Po oblevě jsem ho zase našla, ale popraskaly v něm dráty, tak jsem musela koupit nový. Přišlo mi líto dát za něj 20 Zlotých, když měli deštníky i za 8.. Koupila jsem jeden takový, přišel mi dobrý, veselý. Otevřela jsem ho asi 1x a byl OK, ale když jsem ho otevírala teď, zjistila jsem, že se v něm udělaly dirky a taky že držadlo rozhodně pohromadě nedrží. Ortel byl vynesen hned - deštník byl opraven-popraven pomocí sešívačky a alobalu a po karnevalu putoval do koše. Smrt levným defektním deštníkům!

Mumie - Kristian
Mumie - Kristian
Skáčeme přes oheň
Skáčeme přes oheň
Jorg jako Duch Svatý
Jorg jako Duch Svatý
Odpočívající tanečníci a stříbrná paní
Odpočívající tanečníci a stříbrná paní
Ricardo v černém a Laurent ve světlém
Ricardo v černém a Laurent ve světlém
Striptýz roku
Striptýz roku
Moulin Rouge po německu
Moulin Rouge po německu
Daniel a Martina uprostřed
Daniel a Martina uprostřed

Ohlasy a vzkazy k článku ( Počet příspěvků: 0 )
Článek zobrazen: 4499 x

20.1.2005  Zase zpět - trénujeme vládnutí - začátek ledna a pomalý rozjezd
5.2.2005  Jak zabít Madame Butterfly - opera ve Varšavě
13.2.2005  Večírek plný talentů - divadlo v polštině
13.2.2005  Masopust a Karneval - v německé režii
20.2.2005  Zimní sporty - Bruslení, lyžování, žonglování a fotbal
26.2.2005  Středoevropský bál a večeře - Natolin zase v gala
15.3.2005  Zima končí - jaro začíná - Telegrafické shrnutí posledních týdnů
hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse    © Katka Šebková 2004