Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; DB_Sql has a deprecated constructor in /www/doc/www.k-gallery.cz/home/phplib/db_mysql.inc on line 12
NATOLISKÝ OBČASNÍK

NATOLISKÝ OBČASNÍK

hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse

Písemka

pište ve francouzštině
29.9.2004  - Tak a je to tady.
První písemka - Dějiny evropské integrace. Celkem 14 dní nám přednášel profesor Jerzy Lukaszewski o tom, jak se Evropa dávala dohromady a pak nastalo vakuum 5 dní, kdy jsme měli všechny informace s konečnou platností vstřebat do hlavy, utřídit a pak nastalo několik hodin pravdy - písemka.
Naše velká posluchárna se změnila v písemkárnu. Dokonce nám místo relativně nepohodlných konferenčních židliček s pidistolečky přinesli i velké stoly, abychom mohli psát. Vše mělo svůj systém. U každého stolu seděli proti sobě dva lidé a aby "rozdělení obyvatelstva" nebylo náhodné, každý měl přesně přidělené místo podle zkouškového čísla. Profesor nebo opravující asistent přeci nemůže vědět, kdo mu tu písemku napsal, takže se každý hlásí jen podle čísla, které se píše na každou stránku písemky (složky).
Co lze mít u sebe při písemce - moc toho není - jeden-dva slovníky buď dvojjazyčné nebo výkladové, něco na psaní a tužku a to je vše. Dokonce i pauza na toaletu se povoluje až po hodině písemky. Písemka trvala tentokrát jen 2 hodiny. To v letním semestru budou dvě 24h zkoušky pro ty, co si vyberou právo nebo ekonomii (to se mě netýká).

Ohlasy a vzkazy k článku ( Počet příspěvků: 0 )
Článek zobrazen: 3314 x

20.9.2004  Fenomén Chopin - nedělní odpolední koncert a výstava
23.9.2004  Program v baru - Salsa night
28.9.2004  Povolení k přechodnému pobytu - V hlavní roli: byrokracie
29.9.2004  Písemka - pište ve francouzštině
29.9.2004  Volby studentských zástupců - Jak udělat dusno
3.10.2004  Konference s důležitými lidmi - živý premiér, ministr, ombudsman?
6.10.2004  Vítáme podzim - Bakchanálie - setkání u antického chrámu
17.10.2004  Debata - Learning by doing
hlavní stránka  |   fotogalerie  |   obsah  |   diskuse    © Katka Šebková 2004